Maak kennis met het team

CyberFortress kon niet alleen tot stand komen door de beste oplossingen voor back-up en herstel te combineren. We hebben een sterk, getalenteerd leiderschapsteam bijeengebracht, dat door ervaring in de sector, innovatie en succes wordt gekenmerkt.

Bret Piatt

Gedelegeerd Bestuurder

Bret is een beroepstechnoloog met tientallen jaren ervaring in functies die variëren van praktijkgerichte R&D tot uitvoerend leiderschap en bestuurstoezicht. Hij is CEO van CyberFortress, een wereldwijd bedrijf dat back-ups levert die voor ’s werelds beste herstel zijn gemaakt. Eerder was hij CEO en bestuursvoorzitter van Jungle Disk. Dit bedrijf, nu een onderdeel van CyberFortress, ontstond uit een door het management geleide afsplitsing die hij organiseerde toen hij bij Rackspace werkte.


Als general manager bij Rackspace hield Piatt toezicht op een SaaS-organisatie met 300 medewerkers, een jaaromzet van meer dan 150 miljoen dollar en 75.000 klanten. Hij werkte als M&A-leider in het Corporate Development & Strategy-team, was voorzitter van het Intellectual Property Committee en hielp bij de oprichting van OpenStack, het belangrijkste project in een van de meest succesvolle open-source software communities ter wereld. Bret heeft ook productmanagement- en ingenieursfuncties bekleed bij AT&T. Hiertoe behoorde de integratie na de fusie van AT&T’s wereldwijde managed firewall service, die een Leader zou worden in het MSSP Magic Quadrant van Gartner.


Piatt zet zich actief in om van zijn woonplaats een technologieleider te maken door maatschappelijke betrokkenheid bij TechBloc, de San Antonio Chamber of Commerce en andere activiteiten.

Seema Chacko

Financieel directeur

Seema, CFO van CyberFortress, is een hoog aangeschreven financiële professional in de cloud- en softwaretechnologiegemeenschappen. Eerder bekleedde ze dezelfde functie voor Jungle Disk. Ze was CFO bij Scaleworks, vice-president financiën en boekhouding bij Propel Financial Services, en bekleedde meerdere financiële functies bij Rackspace. In de loop van haar carrière heeft ze met succes schaalbare, op groei gerichte financiële en boekhoudkundige teams opgebouwd die een bijzonder gericht partnerschap met hun bedrijven hadden.

William Alberts

Algemeen adviseur

William is General Counsel & Secretary van CyberFortress, een functie die hij ook bekleedde bij Jungle Disk. Daarvoor maakte hij deel uit van het wereldwijde juridische team van Rackspace als General Counsel, Senior Vice President & Secretary. Hij leidde de inspanningen om Rackspace in 2008 naar de beurs te brengen en de onderhandse transactie van 4,3 miljard dollar in 2016 tot een goed einde te brengen. Tijdens zijn ambtstermijn liet hij een juridisch team van vier generalisten uitgroeien tot 45 functioneel gespecialiseerde medewerkers. Daarvoor was William raadsman bij Akin, Gump, Strauss, Hauer en Feld, LLP, een wereldwijd advocatenkantoor met meer dan 900 advocaten, waar hij gespecialiseerd was in ondernemingsbestuur, fusies en overnames, en effectenrecht.

John Garza

Vice-president verkoop en marketing

John stapt naar CyberFortress over van Jungle Disk, waar hij een soortgelijke functie vervulde en meer dan tien jaar IT-ervaring toepaste om de klantervaring vorm te geven. Voorafgaand aan Jungle Disk was hij de Amerikaanse verkoopleider van Rackspace Cloud Office, waar hij leiding gaf aan een gevarieerd team van professionals, van online chatmedewerkers tot vertegenwoordigers in de buitendienst. Hij hield daar toezicht op de teams Infrastructure Cloud Solutions en Qualification. John werkte ook vier jaar in de financiële dienstverlening, waar hij klanten in de vastgoedsector bediende bij Countrywide Financial en Accredited Home Lenders.

Amanda Matthews

Vice-president Bedrijfsvoering

Amanda werkt als Vice President Business Operations, nadat ze eerder dezelfde functie bekleedde bij Jungle Disk. In het verleden heeft ze op indrukwekkende wijze doelen overtroffen en bedrijven voor succes gepositioneerd door zeer bekwame teams te vormen die zich inzetten voor operationele uitmuntendheid. Vóór Jungle Disk leidde ze meerdere, op verbetering van de klantervaring gerichte teams voor klantenondersteuning bij Rackspace. Ze heeft een aangeboren vermogen om snel ideeën te herkennen en verwezenlijken, waarbij ze spitsvondige strategieën toepast om organisatorische mogelijkheden, activiteiten, aangeboden diensten en teamprestaties te maximaliseren.

Scott Graham

Vice-president Bedrijfsvoering

Scott fungeert als Vice President of Technical Operations bij CyberFortress, een functie die hij eerder bekleedde bij Jungle Disk. Daarvoor was hij Vice President of Network Operations & Customer Service for Cloud Backup bij J2 Global, waar hij wereldwijd meer dan 100 datacenters beheerde en verantwoordelijk was voor alle technische activiteiten van de cloudservices. Vóór J2 was hij Director of Enterprise Infrastructure Services bij iRobot, waar hij de migratie van alle computer- en bedrijfskritische toepassingen naar de cloud aanstuurde. Scott heeft meer dan 30 jaar ervaring op hoog niveau in het beheren van infrastructuren en cloudstrategieën voor wereldwijde bedrijven die klantgerichte toepassingen ondersteunen.

ONS TEAM GROEIT

Op zoek naar carrièremogelijkheden?

De persoonsgegevens die je aan CyberFortress verstrekt, worden behandeld volgens de bepalingen in deze kennisgeving voor sollicitanten en de privacyverklaring van CyberFortress. Van tijd tot tijd kunnen we je andere informatie sturen over onze praktijken met betrekking tot het verzamelen, gebruiken en delen van gegevens.

Zoek

Type and hit ‘Enter’ to search.