CyberFortress Partnerprogramma

Het partnerprogramma van CyberFortress is ontworpen met het oog op de behoeften van partners. Wij begrijpen dat het essentieel is voor onze partners om waarde te bieden, vertrouwen op te bouwen en witte handschoen service te verlenen aan hun klanten. Naast het bieden van deze waarden aan uw klanten, creëert u ook een sterke nieuwe inkomstenstroom wanneer u samenwerkt met CyberFortress.

Superieure Technologie

Eersteklas back-up- en herstelgegevensbescherming voor cloud-, virtuele, fysieke en mobiele omgevingen om te voldoen aan de unieke behoeften van uw klanten.

Praktijkervaring

Geautomatiseerde sales enablement met co-branded content, lead referrals en channel account management.

Maximale Beveiliging en Certificeringen.

Enterprise-grade beveiliging met 256-bit AES encryptie tijdens de vlucht en in rust, SOC 2 en FIPS 140-2 gecertificeerd.

Dealregistratie en Prijsbescherming.

Deal Registration is beschikbaar voor alle partnerlagen, inclusief prijsbescherming en extra kortingen voor geregistreerde deals. (gebaseerd op partnerniveau)

Aantrekkelijke Prijzen

Partners verdienen aantrekkelijke prijsniveaus, gratis tests, aangepaste Backup & Disaster Recovery-strategiebeoordelingen en netwerkevaluaties.

24/7 Live Ondersteuning

24/7 live op maat beheerde en bewaakte ondersteuning beschikbaar met portaalbeheer en onbeperkte toegang via chat, telefoon of e-mail.

Integratie van Technologie.

Mogelijkheid om klanten demo's aan te bieden; integreer CyberFortress Backup & Disaster Recovery oplossingen in uw productmix om multi-cloud architecturen aan te bieden.

Voorkeur

Tot 4.999 dollar
Maandelijks terugkerende inkomsten
MSRP

Voorkeur

$5,000 - $9,999
Maandelijks terugkerende inkomsten
MSRP

Elite

$10,000 +
Maandelijks terugkerende inkomsten
MSRP

Inschrijving voor het CyberFortress-partnerprogramma

Voormeer informatie een e-mail naar [email protected]

Voordelen en vereisten variëren per lidmaatschapsniveau.

Zoek

Type and hit ‘Enter’ to search.